Jag slutade röka: jag gör detta istället!

Humöret jag vaknade på har hållit i sig hela dagen, haft en sånadär sprakande känsla inom mig. Vill inte att någonting ska rubba den nu, bär jag hållit kvar i den så pass länge.

Personalmötet på jobbet gick bra, det måste jag ändå säga. Jag och min merchendiesing kollega Sandra (hon med hatten) fick iallafall igenom våra punkter som rör butiken på bästa sätt!
Jag hängde kvar en stund efter jobbet, uträttade lite ärenden och sedan åt en lunch med Sandra (ja, fortfarande hon med hatten)

Jag kom hem, och det var ju som en käftsmäll. Men jag har blundat, hela tiden. Det är så rörigt här hemma och gårdagens disk ligger fortfarande indiskhon och luktar gammal gul-lök. Jag ska, jag lovar, ta tag i det direkt efter jag publicerat det här. 
Men jag hade feeling när jag kom hem, det är ju okej att ha det. Så jag greppade min canvas, mina akrylfärgs tuber och började kladda. Kan bli bra. Inte klar ännu.
I bakgrunden spelade jag Ariana Grandes senaste album om och om igen - tills jag insåg att jag nu kan hälften av alla texter utantill. Så då åkte Netflix igång istället.
Vi måste dock ta och snacka om fenomenet Ariana Grande - men jag gör det vid ett senare tillfälle.

Enda sen jag slutade röka - JA! Ni läste rätt! Jag har fimpat min sist cigarett! För hela 43 dagar sedan! Ja, det krävs utropstecken efter varje mening inom det här ämnet!!!!!!!!!
Jag är så stolt över mig själv, puuh!
Men till saken: enda sen jag slutade så har min kreativitet kommit krypande igen. Bara mer och mer faktiskt. Helt underbart.
Så det är inte första tavlan jag målat under dessa 43 dagar, det har blivit mer än så. Jag kan liksom inte sitta still - börjar bli lättare men det är så tillfredställande att fokusera på något så intensivt.
Kan vara adhd:n också, men det är ju något annat.

- Har ni också något ni kan sjunka in i så intensivt att det är så sjukt svårt att ge upp det? Tell me!! Vill få idéer till mer roligt att sjunka ner i!#1 - - Henrik:

Du ska vara sjukt stolt över dig själv!! Fantastiskt gjort verkligen, du är ju dessutom så fruktansvärt talangfull när det gäller det artistiska så det är helt magiskt så fortsätt med det :)

Jag önskar verkligen, verkligen att jag hade något som jag också kunde bli helt tagen av, men inte hittat något sånt ännu, men det kanske kommer en vacker dag :)