Tre dagar ledigt och jag drar.

Tisdag, men det känns som en måndag. Solen står som högst på himlen och jag är påväg till jobbet. Känns sådär, men leendet vaknar till liv när jag tänker på att jag har tre(!!) helt lediga dagar framöver. Jag har bokat biljetter hem till mina föräldrar och syster över de tre dagarna. Så jag drar, haha!
Men det ska bli så skönt att komma iväg en sväng. Jag behöver hänga med dem. Se Linköping från sin bästa sida. 
Min syster har även köpt en liten bebis-vovve, längtar ihjäl mig efter att få klämma på den. Och även min bebis som är där och väntar på mig. Rocky har varit hos mina morföräldrar i några dagar nu, pga mycket jobb. Så tacksam över att de hjälper oss när det blir så.

Nej, jag är ganska taggad idag!
Hoppas ni alla får en fin dag, puss!


Svar på läsarfråga: "tro mig; jag älskar att vara en man."

Läsare: Älskar när du "klär ut dig" du är bäst på det! men det här är ju typ din stil iallafall väll? Jag såg på din instagram när du har typ jätte långt blått hår och massor smink och massor andra bilder och dom har så fina!!! fast du ser lite ut som en tjej på vissa men hehe (: inget illa menat asso.

- men vad gullig du är! Tack! Ja, jag brinner verkligen för konstformen i smink, kostym och mask. För det är precis vad det är för mig: en konstform. 
Hur fascinerande är det inte att man kan förändra hela sitt utseende, gå in i en karaktär och leva ut dina fantasier på bara några få timmar? Det är ju fantastiskt tycker jag!
Det är hela "skapande processen" som är det roliga för mig. Att se förvandlingen. Att inte ha "en färdig bild" utan att få experimentera sig fram till hur allting ska bli.

De senaste åren har faktiskt drag queens varit en av mina stora inspirationer. Framför allt de drugor som skapar, designar och gör allting själva. 

Du säger att jag "ser lite ut som en tjej" på bilderna, haha. Ja, det blir nog så. När jag lägger upp allting framför mig som jag älskar inom det här ämnet så blir det lätt så. 
Fortfarande så är ju make up och hår mer klassat som kvinnligt, lite tråkigt tycker jag men sen är ju kvinnor snuskigt vackra, så.. Haha! 

Make up och hår är ju ett av mina stora intressen. Det är något som får mig att må bra och verkligen kunna gå in i mig själv för att skapa saker för min egen del - ingen annans.
Jag känner också mitt egna ansikte och utseende bäst, därför är det alltid roligast att experimentera på mig själv.

Haha, min mamma sa; "men Linus, haha, du bör nog inte vara ledig. Folk kan ju tro att du är knäpp med alla bilder. Men det är så du! Haha" och så skrattade hon. Hon förstår precis vad jag pysslar med haha!

För mig handlar det såklart inte om att jag vill bra en kvinna, absolut inte. Tro mig: jag älskar att vara en man. Haha, skulle aldrig någonsin vilja ändra något sånt.
Men det känns som om jag bör förklara mig då jag går in på djupet i ämnet. Som jag sa så ser jag allt jag gör inom det här ämnet som en konstform, en frigörelse av min konstnärliga personlighet. Jag släpper alla spärrar och gör det jag  älskar. 
Jag skulle lätt, utan tvekan, kunnat vara en drag queen mycket mer än vad jag gjort det. Tänk er att så ofta få leva i en teater och maskeradvärld? Hur fantastiskt?
Men nu vågar inte jag det, och vill någonstans ha distans till allting. Därför håller jag mig lite nu till Pride festivalen i Stockholm. Då ni, haha, då ska ni få se på druga!
Men i det comunityt jag rör mig nu, som mycket: gayklubbar osv så vet jag att det är accepterat, eller nej - fel ord: det är uppskattat!
Folk uppskattar verkligen när kreativa människor väljer att ta plats och synas med det.
Det är något som jag verkligen känner stor kontrast till när jag kommer från Linköping och jämför det med Stockholm.
I Linköping blev jag mer eller mindre stämplad som "konstig" när jag tog till alla kreativa sidor inom mig. Det var inte lika mycket värt det.
Förutom på halloween då; då kunde jag leva ut det fullständigt.

Jag är hur som helst så stolt över min kreativa sida, den gör mig till mig och jag älskar mig själv tackvare den.
Och jag är oerhört tacksam för all inspiration man kan få - ifrån allting runt omkring en.
Det gäller bara att inte titta så noga, utan mer föreställa sig ;) 
Glöm onte heller; det är en konstform, inget annat. Punkt.

Sen har jag ju ett stort intresse för fotografi, därför blir det också mycket bilder!
Men stort tack iallafall! Och hoppas det här inlägget visar folk att kanske tänka lite längre en vad de bara ser.
Visst var de dessa bilder du menade?
Rock-a-Billy

I lördags hade jag som sagt fullt upp. Först kom Tone hit och färgade sitt hår som ni såg i inlägget innan. Sen var det bara att se till att en själv såg någorlunda acceptabel ut när vi skulle iväg på Rockabilly fest hemma hos Sandra.

Grym kväll, lite för mycket sprit, många nya ansikten och väldigt glad Sandra. Man såg hur hon mer eller mindre strålade hela kvällen. Finaste hon!
Slänger upp fyra bilder så ni iallafall har något att titta på.