Vad gör du är du är ensam hemma?

Jag vaknade av byggarbetarna utanför strax efter 08.00 då de drog igång någon monster-maskin och drog loss så hela huset skakade. Vi som bor på lägstavåningen, alltså samma höjd som marken utanför, vi fick det nog som värst. Alltså, vi har lastpallar som sänggavel, tror ni dem skkade? Herregud. Jag höll fast dem för att de inte skulle skramla.

Idag är jag ledig, i morgon också faktiskt, och jag ska verkligen ta dessa dagar och försöka återhämta mig så gott som möjligt. Jobbdagen gick bra igår, absolut, men jag höll energin och humöret uppe tills jag släckte butikslampan och låste dörren. Puh, då kunde jag vara mitt sanna jag igen. Huvudet var som ett tredje världskrig. Men jag somnade också på försöka försöket när jag la mig, det är sällan det händer.
Jag vet att jag sa till Robin innan jag somnade: "Hoppas jag drömmer något as kul och spännande. En såndär dröm man inte vill vakna ur!" Eh, nog fand römde jag, men det var inget kul alls.
Min mamma böev avrättat mitt framför mig, min syster och min pappa för att hon var... (okej det här är lite kul) en häxa? Alltså jag måste kollat för mycket på Vampire Diaries, Haha. Men fy, jag vaknade till vid 04.00 av att jag var jätte ledsen. Stackars mamsen.
 
Men, idag har jag en såndär dag när man är helt ensam hemma. Springer runt i kallingar hela dagen, färgar mitt hår och använder någon pormask grej i ansiktet. Jag betsällde den för typ 30 kronor på nätet från china, haha, så vill bara se om den är bra. Jag använde sånna här förr, och de var jätte bra, men dyra också.

Som jag sa, ja - jag färgar håret. Nu får de bli något nytt igen. Min fyra andra personligheter måste ju få sin vilja igenom också. Haha, nej, skämt å sido. Men jag är aldrig nöjd och vill alltid förändra mig själv.

Får väll se om jag blir nöjd elelr om jag blir skogtokig.

Vad gör ni när ni är ensamna hemma?