Tack, mamma och pappa, för all kreativitet som ni ger!

Under de snart trettio timmarna jag varit hemma hos mina föräldrar har det verkligen slagit mig hur fint dem har det hemma. Den har, enligt mig, äntligen hittat sin egna och rätta stil med hjälp av bara varandra.
Ni har länge frågat varifrån min kreativitet kommer ifrån? Här har ni svaret; mina föräldrar.
I hela min uppväxt har min pappa tillbringat mestadels av sin semeter med att bygga, bygga om, eller fixa saker. Min mamma har ständigt varit en liten pyssel-tant och kommit på roliga egna lösningar.
Nu har äntligen de fått krut i ändan och jag tycker att varje gång jag kommer hit så finns det nya saker att se.

När jag bad min pappa att gjuta en betong skiva till mig och svettsa ihop ben till ett stort matsalsbord så tändes nog en gnista hos både mamma och pappa. Som ni kan se på bilderna jag plåtade precis så har de en röd tråd igenom hela huset - även utomhus - med betong och järn. Jag älskar det!

Jag vill bara ge mina föräldrar cred för hur fint de gör hemma, och bilderna ni ser; Ja, de har gjort allting själva. Alla möbler, lampor osv - de är egen skapat. Sen syns det vad det är som är köpt, så det kan ni räkna ut själva.
sen är det flera bilde rfrån deras nya altan. Alltså så fina möbler! Dock stylade jag till det för bildernas skull, haha!

men visst har dem det fint?