Han kan göra exakt vad han känner för.

Det känns som om det vore en semester. Sådär typiskt när solljuset sipprar in igenom de halvt täckta fönstren, varma luften, en hund som pussar en godmorgon och fågelsång som flyger in genom de öppna ytterdörrarna.
Ingen stress och du vaknar redan runt sju tiden och är ändå hyfsat redo att starta dagen. Idag är en sån dag.

Mamma väkte mig genom att lägga lilla Melwin rakt i mitt ansikte och han flög på mina näsvingar och öronsnibbar, högg och bet som en vilde. men jag låg kvar där, i säkert en timma och bara tittade på mamma och min syster som gjorde sig iordning för att åka på jobb. Vet inte när jag faktiskt var här hemma ensam en hel dag. Det är länge sen. Jag kan inte undgå att falla tillbaka i gamla rutiner, haha. Men jag saknar faktiskt mitt hem och min man. Framförallt när det slog mig att han har sin enda lediga dag idag. Men positivt är ju att han kan göra exakt vad han känner för? Utan Bitter-Linus åsikter i allt och ingenintg.

Dagen är inte planerad. Det enda jag vet är att så fort det blivit lite varmare och klockan kanske är runt tio - elva så lägger jag mig i en solstol. Sen går jag hem till mina morföräldrar och hoppas på att få lunch, haha, och där ska jag busa med min Rocky tills han är helt utslagen. Det är det bästa han vet ju, busa ända tills han blir helt slut. Faktiskt en av mina favoriter också, iallafall tillsammans med Rocky.
 
Hoppas ni alla får en fin dag /L