När en möhippa tar över hela ens liv.

Allting har varit så galet runt mig den senaste tiden att jag ärligt talat glömt bort min blogg.
Vi (jag, min sambo och Theresia) har planerat Robins bästa väns möhippa i en längre tid nu. Men den senaste tiden har varit så intensiv när det kommer till eventet att det har inte kunnat existera så mycket annat. Britta (som är den blivande bruden) är en av de coolaste, mest ödmjuka och starkaste kvinnorna jag känner. Hon förtjänar det bästa i alla lägen, därför har jag lagt ner hela min själ i det här.

Men igår kom dagen då möhippan ägde rum. Vilken fantastisk dag! 
Jag har fått träffa så underbart fina människor ifrån Brittas liv. Vi gjorde så mycket roliga grejer ihop att det inte spelade någon som helst roll att vissa utav oss inte ens har träffat varandra innan. 
Vi hade abonnerat en sal på best western hotell i Linköping där vi åt gemensam frukost vid åtta på morgonen. Efter det blev det femkamp på Beach arena vilket är bland det roligaste i aktivitet jag gjort. Dock har jag träningsvärken från en annan planet just nu. Men så värt.
Vi samlades efter det i trädgårdföreningen där vi åt lunch och började festligheterna ordentligt. Britta fick spela in en singel, vi spelade frågesporter, quidditch beer Pong, kubb och allt däremellan.
Middag serverades på Harrys och där festade vi långt in på små timmarna.

Jag är så lycklig att Britta är lycklig över sin möhippa. Som vi kämpat för att få alla i gänget tillfredsställda och för att allt ska bli rätt dör just Britta.

Nu ser jag så mycket fram emot bröllopet!

Bilderna är screenshot:ade från olika instagramkonton, därav är kvalitén lite sisådär.
#1 - - Iza Palm:

SÅ himla bra !!! :D

#2 - - Britta:

Älskar er!

Svar: Och vi dig!
Linus Hoflund