MAKE UP TUTORIAL: Dead old man, HALLOWEEN.

Se hit mina fina små gullvippor!
Jag tänkte, en gång i veckan fram till halloween, lägga ut en Make up tutorial på olika alternativ till Halloween!

Hoppas ni gillar detta! Släng in en kommentar om vad ni skulle vilja se nästa vecka!

 

Jag är ju nästintill anonym nu?

Hösten är här. Kreativitetens årstid, enligt mig själv då. Det är då mina ådror pumpar lite extra för allting som jag kan skapa, eller bara få hålla på med, fördjupa mig i.
Därför hänger jag ingen läpp för hösten. På något sätt så är det än av de bättre årstiderna. Alla färger får en att må lite extra bra och att man får bädda in sig i en stor lurvig halsduk. Även att de snygga höstmodet alltid tilltalar mig, så jag är glad.

Hur sura är ni då? Hur mycket hänger ni läpp för att jag haft et så långt break ifrån blogg världen? 
Det är ju nästan alltid såhär med mig, eller hur? Det vet ju ni som följt mig en längre tid. Jag bloggar så intensivt att jag tillslut inte har något mer att skriva, haha!
Men jag finns här, alltid. Dock har jag hållit mig ifrån alla sociala medier. Inte alls lika aktiv. Nästintill anonym nu. Därför behöver jag lite extra bekräftelse nu. Behovet skriker efter det - eller?

Jag mår iallafall bra, under omstädnigheterna. Jag har egat till och från i feber i två veckor nu. Hemskt. Men nu är jag tillbaka på fötterna igen och har hunnit så mycket den senaste tiden, även fast jag varit krasslig. 
Jag har gjort mitt första modelljobb på lääääänge. 
Jag har spelat in (i tre dagar) ett Tv program som kommer sändas på SVT i vår.
Jag har hunnit köpa ny inredning till lägenheten.
Jag har hunnit total-storstäda-planera om hela lägenheten.
Det är bara lite. 

Kommer fördjupa mig mer i det i andra inläg.
Ville bara säga att jag är här fortfarande, och tack till alla ni som intesivt går in på min blog och väntar ivrigt på uppdatering - så här har ni!
Jag är tillbaka!