Skapa värme och liv med murgröna - i glasvas.

Man kan på så simpla och billiga sätt skapa värme och liv i sitt hem. Jag som har världens sämsta kemi med växter får liksom bara leva med beslutet att murgröna och garderobs blommor - det är min grej det!
Jag älskar växter och tycker det gör så himla mycket med ett rum, men jag kan inte ta hand om dem. Jag kan liksom knappt ta hand om mig själv - hur ska jag då kunna ta hand om en blomma?

Hur som helst. Här är en lite idée/tips till er. Häromdagen skruvade Robin ner fem glaskupor som suttit i en taklampa här hemma. Jag tyckte det kändes så dumt att vira in dem i tidningspapper och ner i en kartong i källaren. Så jag bara kom på idén att göra en vas.
Det borde gå att göra vaser utav gamla glödlampor också, bara man får bort själva sockeln och tråden inuti! Måste testa!

Jag letade reda på en värmeljusstake/hållare i koppar som jag visste låg och skräpade någonstans. Testade så den kunde stå i den, och absolut.
Kipsade av lite murgröna från en växt, plumsade ner två koppar-kopplingar i vattnet för snygg effekt och Simsalabim! Jag fick en snygg trendig vas.
Så simpelt.

Den fick matcha sig in med en ljusstake i koppar framför ur snygga kartor/tavlor. Som såklart står på ett betong sidebord.
Snyggt va?
 
#1 - - josefine:

vad snyggt! önskar dig en trevlig helg :)

Svar: Tack:)
Linus Hoflund

#2 - - Theresia:

Eh, hur snyggt som helst?!

Svar: Eller hur!! Tack!!
Linus Hoflund