Mitt Linköping.

Jag pausade i helgen, okej? Jag vill spendera så mycket av min tid som möjligt med min familj och mina vänner hemma i Linköping. Tre fantastiskt mysiga dagar måste jag säga.
Fredagen började ungeför vid 19.00 tiden - då jag klev av tåget tillsammans med Rocky på Linköpings resecentrum. Hem till mor och far och åt så mycket mat, så man skulle kunna ha trott att jag aldrig sett käk förut. Sen dog vi. Jag som hade sovit så illa hela veckan, plus jobbat morgonskiftet, trodde jag var döende. Så när klockan blev runt 22.00 så släckte jag lampan.

Lördagen for vi upp ganska skapligt. Käkade frukost och väntade in min syster som var påväg hem ifrån en konferans med sitt jobb. Vi packade ryggsäcken med lite vatten och godis, kopplade rocky och satte oss hela familjen i pappas bil och brummade upp mott barndoms skogarna, Stjärnorp. Där letade vi drivved. Jag vet, så konstiga. Men det är min mamma i ett nötskal. Ni ska se hur fina inredningdetalser hon har gjort utav det!
Lampor och grejer, hur fint som helst! Jag letade mer efter en vandringsstav till halloween - men det kanske är ännu konstigare?

När vi kom hem så dressade vi om och sen for jag och min syster hem till min bästaste vän Amanda på en riktig vin kväll. Avslutade kvällen inne i stan på en bar där jag nog sprang på hälften utav er som läser bloggen, haha nej men nästan. Tack för de fina ord ni gav mig!
Sen gick det utför - men det är en helt annan historia jag inte delar med mig utav.

Söndagen var mer en lång väntetid på att få åka hem. Så vid 17.10 rullade tåget mig och Rocky hem til Kungliga huvudstaden igen.

Här är lite bilder ifrån min helg.