Hur man uppdaterar sitt badrum, så billigt som möjligt.

I samband med att jag skulle ha Tv-inspelning hemma i lägenehten i helgen så ville både Robin och jag pimpa upp badrummet som har varit det rum som legat längst ner på listan att fixa till sen vi flyttade till lilla Stockholm.
Vi sa att vi inte skulle ha någon jätte högbudget på att greja till det, så vi sa tusen kronor. Vi hamnade på 650 kronor ungefär. Alltså, vi köpte ny badrumsspegel, plåt hylla, handdukar, drapperi och lite pimp.
Så mycket grejer för pengarna.

Det enklaste sättet att pimpa upp ett badrum, tycker jag, är att ändra sådana här simpla grejer som just duschdrapperi som går lite hand i hand med matchande handdukar. Ett väldigt enkelt sätt att sätta en färgtråd i rummet, som också kan ge en viss varmare känsla.
Jag blev kär i första ögonkastet i badrumsspegeln, därför monterade vi ner vårat fula standard skåp och hängde upp denna svettsade skönhet. Lampan som hörde till badrumsskåpet som vi hade innan satt fast i skåpet, så den åkte ner den med. Vi ersatte då den lampan, enkelt, med en bygglampa. Hur snyggt?
Sen, när man bara får in lite gröna växter i ett badrum så händer allt!
Hoppas ni gillar det!
 
#1 - - M:

Förvisso snyggt men hur säkert är det med en lång sladd i badrummet? Elsäkerhet?

Svar: Det är inga problem alls då det är en bygglampa med jordad sladd plus att det går till ett eluttag som faktiskt är inne i badrummet :)
Linus Hoflund

#2 - - Elli:

Sjukt snygga grejer! Vet att det var längesen du postade, men har googlat ihjäl mig och hittar ingenting liknande någonstans... Var köpte du allt? Badrumsspegeln, tvålhållaren + den coola glaskupolen? :)