Jag tar ett bett i det surt besprutade äpplet och kämpar på

Söndag och det är som tisdag i huvudet. Hela min värld känns rubbad och om sanningen ska fram så har jag en så dålig dag att jag kan känna sorg för personer som kommer för nära. Frustration och surskallighet är min livsstil för dagen. 
Allting har egentligen gått så fel de senaste tolv timmarna; när klockan slog midnatt så ångrar jag att jag inte tog mina morgon pass som jag hade planerat ifrån början, då hade jag varit påväg hem vid den här tiden. Jag drack bara tre öl och något glas vin igår, sen slutade jag. Jag kände att det var fel, vet inte alls när jag kände så senast. Jag var pepp, men något annat kom krypandes. Jag känner att en förkylnkngsbomb är påväg, någon har tänt på stubinen och den brinner sig bara närmare och närmare. Men vad förväntar jag mig när jag delar säng med någon som legat i feber hela veckan?

Huvudvärk och ont i lederna. Jag vill egentligen bara burra ner mig under ett täcke och slökolla på american horror story hela dagen. Men jag är ledig i morgon, jag får kurera mig då.
Nej fan i helvete - det känns inte alls bra.

Jag tar ett bett i det surt besprutade äpplet och kämpar på. 
Varför blir man så surskallig av att man känner sig hängig och början till sjuk?
Är det för att jag verkligen avskyr att vara sjuk eller för att jag känner mig som världens minsta människa?

Jag ska dricka upp min powerking, tända en cigarett och förgifta min kropp lite till. Den känns ju redan halv död som den är, så det spelar ju ingen roll alls.


Man måste släppa på spärrarna ibland.

Och denna arbetsdag var över och jag kör ärligt talat (för två veckor sedan) helgen i respris.
Vi har samlats här hemma tillsammans med Robbans bästa vän som är uppe tillsammans med hennes vän och pimplar vin och myser till Sveriges topplista på spotify och skrattar ikapp.

jag älskar dessa lördagar lika mycket som jag hatar dem, jag vill typ inte veta av att jag jobbar i moron, men ändå kör jag. jag stänger ju, det är tur det. Sen måste jag plocka  OB timmarna, elller hur?
Rätt skönt ändå då jag aldrig, mer eller mindre, blir bakis, men jag tar det lugnt, i vilket fall. Vill inte vakna och vara trött i morgon. Men man måste släppa te o leva. Viktigt som satan!

Hoppas ni har en såååå trevlig kväll!
 

Sova kan jag göra när jag är död.

Och så var vi tillbaka på banan igen efter en dags ledighet. Kör sex dagar denna vecka så min helg är dessvärre ingen helg alls. Gick på dagens pass runt 12.00 och kör till 19.00.
I morgon är det dock längre pass än så; slutar 22.00 och är inte hemma förens efter 23, jag avskyr det passet på riktigt. Hela dagen blir åt fanders.

Men ingenting hindrar mig från att få helg-feeling i vilket fall.
Igår var det fredag, men jag förvirrade mig själv genom att tro att det var söndag (?) kanske för att det här är min måndag, typ. Dock hade jag en väldigt bra dag med min man. Vandrade på stan, satt på uteservering och lagade gudomligt god middag.
Såg pitch perfekt 2 och american horror story. 
Idag ska jag faktiskt ta mig ett glas vin, det gjorde jag aldrig igår. Satt fast med min burkcola och piggelin glass. Jag börjar ju sent i morgon, så vad gör något glas vin? Nej, ingenting.
Sen det här med att sova, det skeppet seglade för läääänge sen. Sova kan jag göra när jag är död.

Trevlig lördag gott folk!
Ber om ursäkt för att det bara blir iPhone bilder hela tiden. Måste skärpa till mig, min blogg passar inte in på iPhone kategorin.