Kanin-mat är super gott!

Eftersom Rob och jag börjat tänka lite på vad vi äter så har vi börjat äta väligt mycket sallad. Vilket är fruktansvärt gott. Känns alltid fräscht med sallad och man blir sådär mysigt mätt. Dock blir jag alltid sugen på något direkt efter jag ätit. Robin har sina jävla piggelin han sörplar på hela tiden och jag... ja jag vill bara ha fett. Typ pommes, chips, cola och allt det där. Jätte konstigt.

Hur som helst så gjorde jag en stor skål med sallad igår som jag själv tycker att jag lyckades super med. Enkel och snuskigt god.
Jag använde mig utav:
Ruccola
Rödlök
Gurka
Paprika
Tomat
Majs
Pesto
Parmesanost (riven)
Vinigrätt
Olja
Svartpeppar
Salt
& Klyckling stekt i pesto och svartpeppar.
Åt även en smörgås och ett ägg till. Precis lagom!
 

Kärleks-attack.

Jag är helt förstörd, trött och sliten i varenda kroppsdel efter att ha gått upp vid 03.00 tiden varje dag i sju dagar, men: Jag får plötsligt energi och ett lugn över att tänka på att jag är helt ledig i en hel vecka! Utan att förlora en enda timma. Jobbat in alla timmar för den kommande veckan så nu jäklar ska jag njuta, haha!

När jag kom innanför dörren blev jag total attakerad av Rocky när jag satte mig på soffan för att ta en bild till bloggen. Han pussade mig överallt, kramades och började sen kasta gris. Vi gick en promenix och sen fotsatte vi att busa en stund.
Nu har jag bäddat ner mig en stund för att hämta hem lite mer energi, sen ska jag ta tag i den där förbannade matlagningen. Känner inte för det alls idag. Måste även springa till Kjell och Company eller något och hitta en ny datasladd då min, helt av sig själv, börjat gå av? Jag fick precis min andra stöt i ordningen? Kan jag stämma Apple för det?
 

Dagens jag.

Måndags fin i all ära. Nej vars, men efter att ha varit så trött och seg i alla dagar så kände jag för att få klä upp mig, lite iallafall. Kompade med bruna skinskor som pricken under utropstecknet.
Älskar vitt och blått ihop, så snygg kombo.

Kavaj; TTC
Skjorta; East West
Jeans; Weekday