Någon måtta får det väll vara på det?

Och så var vi där igen; Verkligheten kallar. Haha, men känns som att jag har "ett vanligt jobb" den här veckan. Jobbar måndag till fredag och sen en ledig helg på det. Känner mig fruktansvärt svensson, haha. Dock jobbar jag kvällsskiftet: 13.30 - 22.00. Helt okej dock. Får "vanlig" sömn, så det känns bra. Plus att jag samlar lite OB timmar. 

Jag kör idag rent av på min egen stil. Blandar alltihopa ännu en gång, typ. Dock skulle jag skippa skjorta och kavaj, men det är ett prio på jobbet. Vilket jag förstår. Men det matchade otroligt bra med skorna och byxorna. Slappt - men classy, haha!
Inspirationen komemr rakt av från en skylt docka på zara. En docka dom kastat ihop med vita snekers ch keps också, men kör converse och hänger kepsen på kroken sålänge. Någon måtta får det väll vara på det?

Jaha, okej. Ska vi prata väder också? Som vanligt? Kvavt. fy fan så kvavt. Molningt men as varmt och lilla jag svettas som en gris på grillen, typ.
Har iallafall hunnit plocka iordning här hemma någorlunda. Robin får göra resten banne mig. nej, så ska jag inte säga, men i morgon kommer rockys tant och farbror hela vägen ifrån Linköping för att få låna honom. Då vill jag att det ska vara "fint". Han ska vara där tills vi har semester. Vilket passar ganska bra, då jag kan ta flera extrapass på jobbet och inte behöva tänka på att jag måste hem tidigt eller tvärtom, förstår ni? 
Sen har han det gott där, liksom när dem får låna Rocky så kretsar hela deras liv runt denna byracka. Men det är både han och dem värda. Det kan göra dem gott, gamla själar behöver ju också balsameras ibland, eller hur?

Hoppas ni alla får en fin dag!