Känslan att faktiskt kunna handla kläder..

Åh, ni förstår inte känslan i min kropp när känner att jag faktiskt kan gå och shoppa mig lite nya kläder. Jag kan nästan aldrig göra det, aldrig. Dock är de mesta ifrån rean, men ändå? Budget is king!
Jag och Michaela åkte in till stan vid två tiden och jag gick loss, haha - eller inte. Ska inte överdriva. Köpte mig fyra saker, men för en som mig så är det som julafton, typ.

Zara hade ä-n-t-l-i-g-e-n fått in lite kläder som jag gillar. Förra sommaren, när jag mer gick i skjorta och smala jens, hade det hur mycket snyggt som helst - som jag aldrig hade vågat ta på mig då. Ja, det är sant. Hemma i Linköping är allting lite konstigt, faktiskt. Men nu hade dem iallafall lite liknande grejer. 

Jag är lite smått kär i mina nya byxor. Dem är i ett bomullstyg, så de känns nästan som "mjukisar" men är inte det. Funkar skit bra till ens nygg t-Shirt eller bara en skjorta och ett par tuffa Converse typ. Love them!
Sen köpte jag mig, lite vågat kanske, ett nät linne (skratta ni) men den är tänkt att ha över min vita skjorta utan ärmar. Tufft om ni frågar mig. Hade jag haft (obs! Hade) en hunkelihunk kropp så hade jag inte tvekat. Men nu när jag inte är så manlig som jag aknske vill vara så är jag fan i mig bredare om höfterna än om axlarna - vilket jag spyr på. Det är alla Big Mac's fel. Helt klart.
Lite Robins också som hindrar mig ifrån att träna. Skojaaaaaa...
 

Här är lite utav kläderna iallafall - orkar inte länka till dem. Allt är ifrån H&M och Zara (Budget Linus)
Ber även halvt om ursäkt för min grymt vackra Selfie - hann bara ta den innan kameran dog. Haha!
 
#1 - - isabellafoto.blogg.se:

Ur snygga kläder! Älskar byxorna.
Absolut inget fel på den selfien, du är ursnygg!

Älskar din design också måste jag bara säga :o

Svar: Åh tack så mycket! Det är ett av blogg.se's egna, bara att jag gjort om det lite :)
Linus Hoflund

#2 - - Henrik:

Väldigt fina kläder :) sen så är du fin så som du är, var nöjd med ditt utseende absolut inget fel i det :) förstår att du skriver med ironi men vill ändå bara säga det :)

http://nouw.com/hsvensson