Arlanda är ett getingbo med kändisar.

Alltså så coolt! När man jobbar på Arlanda så säger det sig självt att man stöter på kändisar titt som tätt. Näst intill varje dag dyker något upp. Men det är väldigt sällan det är världskända människor. 
Det största jag varit med om är när jag träffade Christina Aguileras hår stylist, som jag förövrigt har pratat med då och då över sociala medier. Det var ett steg närmare Christina, kanske det närmaste jag kommer haha!
Sen har Hugh Grant, Loreen och många flera kommit och gått som vem som helst.

Igår stod jag och min kollega Sarita och pratade, så fastnade jag i ögonkontakt med en kille som kom och gick tillsammans med en tjej. Jag bara stirrade och han också (antagligen för jag stirrade) sen såg jag hur Sarita stirrade och BAM. Hon skrek rakt ut " det är hon! Det är hon!!!"
GIGI HADID, jag har bara sett hennes ansikte på instagram, tumblr och som modell. Sen är hon bästa vän med Kylie Jenner.  Men HAN var JOE JONAS ni vet sångaren ur JONAS BROTHERS? 
Han som var en crush När jag var 15-16 år! Haha!
Sarita och jag blev helt starstrucked. Dem vandrade runt som vilka som helst, och verkade inte bry sig att alla frågade om bild ochsåvidare. Dock vågade inte vi. Men Sarita lekta paparazzi, haha!

Undra vem nästa stora kändis är som vandrar förbi?


#1 - - Oliwer :

What OMG!!!! Jag bara älskar Gigi. Du skulle ju gått fram p frågat om bild haha

Svar: Jag VÅGADE verkligen inte. Jag ville, soooo bad! Trust me!!
Linus Hoflund