Totalt värdelöst.

Spenderat mig och robins helg i Linköping och idag rör vi oss hemåt mot storstaden för packning och förberedelser inöf rkommande festligheter.
Det enda som gör mig så djupt besviken på den här semestern är fasen vädret. Totalt värdelöst, men jag såg en video på snapchat igår, och jag är tacksam att jag inte var i stockholmsområdet då. Så värdelöst det såg ut.

Jag har nu precis duschat och fixat mig, ska snart lämna av Rocky hos mina morföräldrar som ska honom under tiden vi är utomlands. Sen hem mot robins föräldrar för en sista visit.
När man är hemma i sitt barndomshus som jag nu är så passar man väll på att retas med sin lillasyster?  Jag retas inte speciellt kankse, men jag passade på att "selfie-leka" framför hennes sminkspegel, hallå? Bästa ljuset ju.
haha, kommer få sån skit för det, för i n g e n får gå in i hennes rum, haha!

 

Jag har semester - det är därför jag försvinner.

- Men Linus, vart är du? Vad gör du och varför ligger din blogg på hyllan?
Men absolut, det är mer än en vecka sedan någonting publicerades, någonstans faktiskt, om mitt liv. Jag har inte lagt ner energi på varken bloggen eller instagram. Varför? Jo, jag gick på semester fredagen den 10:onde - tilsamamns med Robin - och sen har jag faktiskt enbart velat gå på semester - ifrån allting.
Bloggen var absolut inte planerad att hamna åt sidan, men det blev det på automatik. Köper ni det?

Jag har iallafall hunnit med att sola och bada och allt såntdär som hör till. Nu är det dock den andra veckan av tre som jag är inne på. Den här veckan är enbart förberedelser inför våran utlandsresa på fredag. Hur kul?
Sen när vi kommer hem är det pride, och jag peppar ihjäl mig. Jag är så peppad!

Jag känner dock ett behov att leka i min blogg igen. Jag vill ju dela med mig utav allting, men jag har ingen tid att bara slänga mig framför datorn, tio gånger om dagen. Vill inte känna "tvång" - förstår ni?
Det kommer kunna att bli många mobilinlägg istället. Vilket inkluderar taskiga iphone bilder.

Men, jag måste bara berätta om en fest vi var på i lördags. Robins bästa vän Britta bjöd in oss på en #110åravglädjeföralla fest. Vilket betyder att hon, hennes festman och två av deras vänner slog ihop alla deras födelsedagar och bjöd in till mega fest. Det var kanske mellan 45-55 gäster som flest. Vi bjöds in till en stor gård. En gård de hade pyntat till tänderna och dansade oss fulla på en loge till gamla svenska godingar.
Hur mysigt? Fick även nya bästa vänner - två grisar - spenderade helt sjukt mycket tid i deras lilla hage, så fina! haha!
Hursomhelst: Tack Britta med flera för den kvällen. Jag hade så kul!

bjuder på en bild ifrån festen, och hoppas ni har förståelse till att jag också har semester, puss!

 


När man inte är nykter är man klok

En kväll som den ska vara. Sprang på semestern redan ikväll, hur Nice?
Hunnit äta tacos med min man, dricka vin och dansa mig svettig med vänner på Candy och badat i en fontän.
Man måste fira semestern på rätt sätt, så jag och Nisse (en vän) hoppade i i underkläderna under iskalla vattnet och levde apa.
Precis dom det ska vara.

Nu är vi påväg hem för att äta uppbresterns av tacosen.
Hoppas på hyfsat väder i morgon,helst så man kan bada!
Fin kväll och jag önskar er alla andra detsamma.