"Man har bara ett liv, slösa inte bort ditt."

Godmorgon! 
Jag är fortfarande helt förbryllad över att ni fortfarande går in på min blogg ihopp om att det kanske kommer något nytt inlägg, eller vad är grejen?
Jag fick feeling iallafall, känner att det är dags att börja dela med mig lite igen och egentligen bara göra det för min skull - då jag tycker det kan vara kul att g tillbaka i min blogg och läsa/se vad jag gjorde för X antal månader sedan.

Jag jobbar, som ett djur, numera. Jag är så stolt över mitt arbete, på riktigt. Jag har hamnat rätt, iallafall för tiden som är nu. Jag har fortfarande stora drömmar, och jag ska jaga dem. Jag lovar.
Jag hade en kund som sa till mig häromdagen "Man har bara ett liv, slösa inte bort ditt. Gör det du måste för att du ska må bra". så sant.
Jag har fått flera nya vänner som jag känner wow-effekten för. Dem är inspirerande och väldigt mycket som mig . Även väldigt lite som jag. Det är det som gör dem intressanta, och galet fina.
 
Min pärla, Rocky, har börjat inskolning på hunddagis. Haha, låter så konstigt att säga så om en hund, men det är ju fantastiskt. Nu är jag inte längre jobbar skift så behöver vi hjälp då våra arbetstider är mer och mer lika. Men det är inget konstigt. Nästintill alla jag vet som har hund måste ha dagmatte eller liknande.
Men han är duktig min lilla gris, han anpassar sig snabbt.

- Nu har jag precis vaknat. Slängt ut grisen på en kisssväng och ska snart trycka i mig frukost till något roligt program.
Tände precis våran "julgran", haha, vi som inte har speciellt mycket julpynt och sånt (tycker det är förfäligt fult, thats why) får göra lite som man kan. Jag drog med mig en tjock pinne in från en promenad med Rocky, hängde upp den i gardigstången och sen linade vi in en ljusslinga med glödlampor och tre metallstjärnor ifrån House Doctor.
Och vipps - där hade vi ett julpynt! 
Haha, ha en fin dag allihopa och hoppas ni gillar att jag öppnat bloggen igen!
 
#1 - - sataniigatan.blogg.se:

Gud va fint ni gjort i fönstret!!!😍

Svar: Åh tack <3:D
Linus Hoflund

#2 - - sataniigatan.blogg.se:

Gud va fint ni gjort i fönstret!!!😍

#3 - - Ida:

Snyggaste pyntet! Way to go!

Svar: Men tack :))
Linus Hoflund

#4 - - MADDISENJ.SE:

Riktigt snyggt det där i fönstret!!

Svar: Tack!!:)
Linus Hoflund