Jag satte i min gamla näspiercing igen.

Så, att solen skulle komma fram och glädja mig idag stog ju inte långt upp på förväntningslistan idag. Igår verkligen vräkte det ner när jag gick ifrån affären, så jag var, ja det säger sig självt - helt plaskblöt. Så genom vidrigt, men betydligt mycket roligare idag att solen komemr fram. Det får mig alltid på roligare humör.

Jag ska koppla min skutt snart för att gå ett lång varv, sen rör jag mig mot jobbet. Stänger idag vid 20.00, tänkte även ta med kameran och ta lite kort så jag kan visa vart jag jobbar, haha.
Annars kan ni ju passa på att följa min butiks instagramkonto (det är jag som äger kontot) KLICKA HÄR för att komma dit.

Idag kör vi (som alla andra dagar) på den där mer grunge stilen. Jag har fallit mer och mer åt det hållet på sista tiden. Långa, udda plagg. haha. Och detaljer - så viktigt.
Testade även att sätta i min näspiercing igen - vad tycks?
Robin kommer hata den, men det är egentligen sak samma. Jag vill testa den, och det är den första piercingen jag någonsin tagit och den som jag alltid får sug efter att sätta i. Så, kanske är det för att man fokuserar på annat än bara min stora näsa? kan vara så.
Ni som följt mig länge vet ju att jag hade upp mot 11 (!!!) piercingar som mest förr. Överallt, haha. SÅ så illa kan det inte vara att sätta i den i snoken igen - eller hur?

Hoppas ni får en underbart fin dag! Puss