Det finns inte en chans att det är i mitten av december?

Jag kan inte förstå det överhuvudtaget? Det är i mitten på december, det är julafton om fem dagar och det är 9 plus grader i skuggan och inte ett enda spår efter snö? Det är inte så att jag direkt önskar att det vore snötäckt mark och 9 minus istället, absolut inte. Men klimatförädningen slog mig som en käftsmäll när jag la ihop dessa pusselbitar.
Det finns inte en chans i världen att det är så illa som det är? Inte en chans att det ska vara december nu? Någon måste kastat om väderkalendern så vi ska bli förvirrade. För förvirrad - det är jag. Minst sagt.
 
Jag har precis varit ute med Rocky på en riktig runda, vilken gjorde både honom och mig bra. Trots att jag är sjuk så måste jag ut med honom, och frisk luft och solsken gör alla gott.
Jag blev hemma hela helgen. Tanken var att jag skulle åkt och jobba i mrgon, men det går inte. Jag fick kontakta min chef och sjukanmäla mig. Så surt. Men det är den här perioden på året för mig. 
Jag är nästan glad (?) att det bröt ut nu och inte längre fram. Det brukar oftast komma i januari februari. Jag är nästan alltid dålig på min födelsedag.
Jag minns när jag fyllde 20, då hade jag lunginflatation på båda sidorna och lungsäcksinflamation i ena lungan. Det är skit farligt. 40 graders feber och helt försörd.
Dock hade alla varit med och planerat en överasskningsfest för mig, så fint och så fel från min sida, haha.
Men jag firade ändå och blev tio gånger sjukare efter det. Helt galet.

Hoppas på friskare dagar framöver nu, och att ni har en fin helg!
Puss
 
#1 - - a n n i k a:

Fina bilder!