VIDEOBLOGG; "första snön, skaffat bluescreen och en ny idé!"

Ny videoblogg - vi gör detta till en vana va?
Vet dock INTE vad problemet med min dialekt är? Jag försöker antagligen hålla tillbaka på min östgötska att jag pratar norrländska? Whats up with that?
haha, jag dör - hoppas ni gillar den!

 
 
 

Dör av värmeslag på julafton!

Okej, planerna ändrades snabbt efter att jag kommit till jobbet. En kollega bytte pass med mig och nu är jag påväg till Linköping med tåget.
Hel fantastiskt faktiskt. Jag får fira hela julafton.

Jag har knappt sovit en blund då jag varit livrädd att försova mig. Jag har hållet mig vaken i flera timmar, haha. Kommer väll dö nu av trötthet bara tåget bara börjar rulla. Och dör jag inte av det så dör jag av värmeslag, helt klart. Elementen i kupén jag sitter i smattrar av att de är så varma. Snart börjar det väll sprätta gnistor ur dem. 

Hur som, jag får fira jul. Jag är super lycklig. 

Jag vill önska er alla en riktig god jul!
Ta hand om varandra!


Och jag får fira jul i min ensamhet...

Robin packade sin väska igårkväll och i morse åkte han och Rocky. I eftermiddag efter hans jobb åker dem till Linköping för julfirande, och jag blir kvar här för att jobba.

Nej, riktigt så illa är det inte. Jag tar SJ tåget i morgon eftermiddag till mina föräldrar, så jag får någon jul iallafall, även om det bara är några timmar.
Men en ska ju ha mat på bordet, eller hur? Så man måste jobba!

Påväg nu mot Mall of scandinavia för jobb, men det är inte dags för mitt pass förens vid 14.00, men jag ska brottas med alla tokiga julfantaster. Jag är ju den som är ute indiska sekund - alltid. Julklapparna handlas idag, haha!
Jag har tjuvstartat lite, så en julklapp ligger gömd i förrådet hemma. Robins julklapp, men det visste han förstås inte om. Det får han veta om han läser det här, haha!
Sen har jag ju alla andra personers julklappar att bocka av, det blir ju minst sagt.... Intressant. Jag är ingen julklapps galning. Inte alls, haha.

Hoppad alla får en fin dag - och vet ni? Jag har äntligen fått tillbaka min röst! Jag kan prata ordentligt! Så glad!