Min semester 2015!

Som jag lovat; en semester summering!
Jag kan självklart inte få med allt, det orkar jag bara inte. Fick en halv hjärtattack när jag såg alla bilder som finns ifrån semestern. Framföralt ifrån Kroatien, dit vi åkte tillsammans med Britta, Storm, Theresia och Ludwig. Nästa på länge faktiskt. Så oerhört vackert att jag vill dö en skvätt. Så skojigt!
Firat Pride med bravader då jag för första (och eventuellt sista) gången jag körde en kväll i Drag. Alltså - Pain! Mina fötter, ben, rygg. Hellskåtta alltså. Vilken värk. Men det var kul!
Det har blivit en hel del festande under smemestern faktiskt, så det känns skönt att lägga det på hyllan ett tag framöver.
Jag har blivit lite semester tjock också. Skaffat mig lite fett på magen som nu ska bort, jag har spelat minigolf, umgåts med våra familjer och ätit glass på smultronstället.
Fina fina sommar, ta aldrig slut.

Bilderna är inte i någon ordning, ni får liksom gissa er till vart ifrån och när bilderna är tagna.
 
#1 - - britta Storm:

Magisk semester! Kul att vi hängde mkt 💕 och fina bilder förstås som vanligt. Pöss

Svar: ❤️❤️❤️
Linus Hoflund

#2 - - Anonym:

OMG LINUS! Börja med make up tutorials!! Jävla vad snygg du är som drag!!

Svar: Haha tack men de vet i fasen om jag är, ska tänka på de andra dock :)
Linus Hoflund

#3 - - Henke:

Ser ut att ha haft de sjukt härligt :) välkommen tillbaka till bloggvärlden vännen :)

Http://nouw.com/hsvensson

Svar: Tack duu!!!
Linus Hoflund

#4 - - sebastian:

Vilken härlig semester! Håller dock med om att du bör göra tutorials på makenup. Du är sinnessjukt duktig! Kan du visare närmare bild på makeupen från pride?

Svar: Tack! Nja, vi får väll se! Har haft tankar på att göra mer videor, där bland annat videor om make up. Så vi får se! :)
Linus Hoflund