Jag är nog allt en sådan väderråtta som ändrar humöret efter väder - istället för kläder!

Jag har nästintill studsat fram hela dagen idag. Bara tanken på att det är fredag och jag är ledig hela helgen gör att det pirrar lite i hela kroppen. Ni vet sådär nästintill lyrisk känsla.
Jag har hur som helst känt denna känsla på jobbet hela dagen, där jag har gjort mina vardagssysslor som att vika pikéer och damma hyllor. 
Hemma satt Robin i soffan och Rocky gjorde en välkomsdans innanför dörren och jag snabbt in för att byta om till badbrallorna. Solen stod ju gigantiskt högt på himlen, typ. Så vi drog iväg, till klippor och vatten för en stund i solen. Eller snarare 4,5 timma typ. 
Imorgon jobbar robin, så då ska jag passa på att verkligen sola. Dra med mig min Sol-hund och lägga mig raklång på en gräsplätt, fritt från omvärlden och bara låta huden bubbla sig brun, eller?

Jag är så nöjd över att se på väderprognosen och inse att det faktiskt ska vara fint hela helgen. bästa på länge. Jag är nog allt en sådan väderråtta som ändrar humöret efter väder - istället för kläder! (där fick jag allt till det)

Nu har jag bäddat ner mig med mina två manliga varelser: En hund och en pojkvän - ingen av dem är speciellt mänsklig vill jag påstå. Mer varelser.
Robin har stor tvättat idag så allting känns så rent i sängen - bästa känslan!
Hoppas ni får en fin helg allihopa!

#1 - - kerstin ehrenholm:

härlig med sol helg