Att vakna utav en allergichock och en hund på rymmen, typ.

Ska jag fortsätta och tjata om hur trött jag alltid är? Eller ska jag kasta mig ur något intressant diskutions ämne vi alla kan fördjupa våra hjärnor i?
Nja, jag vet inte. Jag tror inte jag orkar fördjupa mig så mycket mer än ner i mitt täcka och försöka blunda en kvart, skulle vara så skönt. Men stänger jag mina blå kommer jag säkerligen inte somna ikväll. Men det måste jag, måste måste måste!

Det är så fint väder ute att jag gick långpromenix med rocky när jag kom hem. Vill egentligen bara vara ute, men är rädd att jag ska somna på en gräsmatta, vakna utav en allergichock och en hund på rymmen, typ.
Så, jag väntar in min Robin som kommer hem antingen runt 18 tiden eller tidigare. Korvstroganoff står på menyn idag hade jag tänkt, men kom på mig själv nu att jag inte har ingredienser. Fan, betyder det att jag måste gå och handla också - igen?

Nja, jag struntar nog i det. Dock hade det varit gott. Vi får se.

Jag vill bara att han ska komma hem i vilket fall. Jag vill gosa ner mig i soffan till pretty little liars - JA, jag har börjat om med att se serien ifrån början. Inget konstigt alls. Robin ville med se den!
Bästa valet vi gjort, typ.


Hoppas ni får en fin kväll, puss!