Är det nu det är dags att ta plats i bloggvärlden igen?

Vad är det som händer? Bloggar Linus? 
- Jo tro fan det, det är väll allt på tiden att jag slår ner min semester feta rumpa på sängkanten och slår med mina solbrända fingrar på tangenterna för att återuppstå ifrån någon aska och kliva in i internet-världen igen?
Jag har haft en drygt månads vila ifrån allting som har med internet och sociala medier att göra. Jag valde bort bloggen och ansåg att jag vill ha semester ifrån allt - allt! Bloggen är ändå en del av mitt jobb, det är en stor del utav mitt liv som jag ängnar mycket tid och energi på.
Jag har knappt rört datorn under min semester. Jag har postat något inlägg bara. Slängt upp någon instagram bild hade jag visst också gjort - men that's it. Hur skönt? Jo - gudomligt.

Dock kom sugen krypande nu. Jag har väntat in det. Jag har tänkt för mig själv : "Jag tänker inte börja igen förens jag känner att jag vill - och att jag är sugen på det" och det kom idag påvägen hem ifrån jobbet. Pang på bara.

Jag har haft en super semester. Lite för bra semester för att nu återgå till den mossiga fuktiga vardagen. Jag ser lite på vardagen som en blöt tvättsvamp typ. Suger inte åt sig mer vatten (energi) utan bara ligger där och svettas och luktar lite surt. Jag tänkte ge er ett helt inlägg om min semester, men det tar lite tid att knopa ihop alla bilder - för kameran(!) ja, den har gått hyffsat hett ändå.

Med detta inlägg ville jag bara säga hej, så: HEJ! jag är tillbaka, puss på er alla som flitit gått in på min blog varenda dag ihopp om att det ska ha kommit upp något nytt, jag ser hur många ni är!
Puss på er!

Såhär naturligt sitter/igger jag i sängen när jag bloggar. Graciöst va?
 
 
#1 - - Louise:

Hej, vilken fin blogg du har! Jag har nyss skapat en ny blogg så vore super kul om du ville kika in och kanske lämna en kommentar? :) Kram

#2 - - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan:

Skitsnygga bilder!! Kul att du är tillbaka :)

#3 - - Carolina Thoor:

Vilka härliga bilder! :D

#4 - - Josäfin Andersson :

Supersnygg blogg! :D welcome back!