jag är homosexuella Jesus som aldrig skulle kunna byta ut han med 'bäst före datum'

Åh hela min gnista vara bara legat och pyrt idag. Inte flammat upp eller något. Har hållt en jämn glöd hela dagen. Inte haft speciellt mycket energi, förutom när jag fick i mig lite för många power King. Dock gick det över i en viss huvudvärk och skakade kroppshållning.
Sen dog jag igen. 
Jag är fan som Jesus. Jag tror jag dör minst fem gånger varje dag.
- Men jag anser att jag bara dött tre riktiga gånger, de andra är bara ytligt dödande.
Men jag har levt tre liv, det har jag. Men det är tre helt andra historier. Dem vet ni ju vid det här laget?

Jobbet lockade inte alls idag, iallafall inte på samma sätt som igår. Igår fanns peppen och idag var den som bortblåst i ett vindstilla Stockholm. Om det nu går för sig.
Jag har iallafall kommit en bra bit på vägen. En bra bit på vägen hem. Hem till min pojkvän, hund och säng. Förhoppningsvis en god middag också, eller det vet jag ju att det finns.
Det ska bli så skönt att krypa ner bredvid mina favoriter, mat och pretty Little liars. 

"En till dag. En till dag" det går jag och intalar mig själv, sen ska jag vara ledig i två dagar. Sen är det bara på det igen i fem dagar. Fem dagar innan jag är lite långledig och för fira min favorits 25 års dag. 
- Den ni! Han börjar bli gammal nu. Bäst jag byter ut han snart, hans "bäst före datum" ligger bara runt kröken.
Haha, jag skrattar för mig själv. Jag kan vara elak, men jag skulle aldrig byta ut honom. Aldrig.

Nu ska jag springa och möta honom.

Sammanfattningen av detta inlägg: "jag är homosexuella Jesus som aldrig skulle kunna byta ut han med 'bäst före datum'"
Hej då och godnatt.


Så, ni kanske förstår min lättnad när jag insåg..?

Måndag morgon och solen står ganska högt på den halvklart blåa himlen. Molnen är där och susar förbi ljuset ibland, men så kan det få vara tycker jag. Jag ska ändå åka till jobbet inom någon timma, då behövs inte solen längre - eller hur?
Igår dog vi verkligen framför min favorit serie (pretty little liars) med mat, glass och våflor. Alltså fy så tjock jag känner mig när jag rabblar upp allting sådär på rad, haha!

Jag har iallafall precis gjort mig iordning, ska koppla Rocky alldeles strax för att gå en långpromenad sen vidare direkt mot tåget. Är hyfsat peppad på den här dagen faktiskt. Känner mig aningen sprallig och lite "ny taggad" på ny jobb vecka. Även att jag bara jobbar måndag och tisdag nu, sen är jag ledig ons - fre. Jag råkade hitta ett gammalt schema härodagen och såg måndag - söndag och höll på att få nippran, haha. Det ska ju vara årets finaste vecka den här veckan - då vill jag inte jobba? haha.
Så, ni kanske förstår lättnaden när jag insåg att det faktiskt var ett gammalt schema blad.

Nej, klockan tickar - ha en fin dag allesammans!

Jag just nu; klädd o helviitt. Kontrar med svarta brallor dock, men mina skor får bli vita dem med.
 

Jag älskar söndagar.

Och så var sista dagen på veckan här igen. Söndag, Gud vad jag älskar dig! Söndagar är dem dagarna det egentligen inte gör något om det skulle stå som spön i backen. Dem dagarna vill jag bara strosa runt i kallingar hemma och käka rester typ hela dagen. Men, något som är så mycket bättre är ju när det är 25 grader ute och strålande sol. Vi har packat badväskan, matsäcken och solglasögonen. Slagit ner våra sambotjocka kroppar på en klippa där steker vårat sidfläsk.
Helt underbart!

Igår när vi kom hem lagade vi tacos, kollade pretty Little liars. Ganska halvdöda var vi när vi tog varsin öl efter maten. Sen kom peppen.  Fixade oss lite snabbt och åkte och mötte upp bästa Jocke och Nils i Kungsträdgården där Zara Larsson hade konsert. Sen drog vi vidare, även fast vi sagt att vi inte skulle, till King kong och dansade loss till verkligen ur kass musik. Så dålig!
Så vi åkte hem tidigt, lagade mat igen och kollade på pretty Little liars, haha!

Hoppas ni får en super fin söndag, för det ska jag ha!
Puss