Är faktiskt peppad, på riktigt!

Tordagsmorgon och jag vaknade faktiskt med ett humör som jag tror många skulle vilja ha. Jag är på topp känns det som och jag vaknade skapligt dessutom. Har hunnit rasta Grisen, packat resväskan och käka frukost. Slö glott lite på senaste Tingeling filmen (hallå?) mest för att ha något och glo på.

Ska snart lägga i en blekning i hårbotten, igen. Bara för att få det till den färgen jag vill ha, det borde iallafall räcka med en gång till sen fortsätter jag med mina silverbomber. haha!
Jag typ längtar tills klockan blir runt halv två tiden, då jag sätter mig på tåget mot södertälje sen i bilen till Linköping. Är faktiskt peppad, på riktigt!
Ska först hem till Robins föräldrar som i vanlig ordning, käka lite och sen blir det fira Theresia och Valborg i samma smäll. Det är nämligen så att Theresia fyllde Tant igår, hon blev 26! Tänka sig, den lilla människan blev tant på en gång, haha! Nej, men stort grattis till fina Tessan. Ska bli fint att få ge henne en födelsedagskram och ett liten paket. 

Fick bli frukost bilder nu på morgonkvisten.
 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Mums!