Sprudlande energi.

Alla dagens Måstesysslor är nu gjorda och jag har precis fixat iordning mig för att resa hem till hemlänet. Ska slänga på Rocky hans koppel så vandrar vi bort mot systembolaget sen vidare mot tåget. 
Är på såntdär sprudlande humör och energi. Hoppar fram en aning, hur skönt som helst.
Har värsta vår/sommar känslorna, trotts stormen ute. Solen lyser ju iallafall.

Hoppas ni alla får en fin valborg - för det ska jag ha!
Puss på er.
 

Är faktiskt peppad, på riktigt!

Tordagsmorgon och jag vaknade faktiskt med ett humör som jag tror många skulle vilja ha. Jag är på topp känns det som och jag vaknade skapligt dessutom. Har hunnit rasta Grisen, packat resväskan och käka frukost. Slö glott lite på senaste Tingeling filmen (hallå?) mest för att ha något och glo på.

Ska snart lägga i en blekning i hårbotten, igen. Bara för att få det till den färgen jag vill ha, det borde iallafall räcka med en gång till sen fortsätter jag med mina silverbomber. haha!
Jag typ längtar tills klockan blir runt halv två tiden, då jag sätter mig på tåget mot södertälje sen i bilen till Linköping. Är faktiskt peppad, på riktigt!
Ska först hem till Robins föräldrar som i vanlig ordning, käka lite och sen blir det fira Theresia och Valborg i samma smäll. Det är nämligen så att Theresia fyllde Tant igår, hon blev 26! Tänka sig, den lilla människan blev tant på en gång, haha! Nej, men stort grattis till fina Tessan. Ska bli fint att få ge henne en födelsedagskram och ett liten paket. 

Fick bli frukost bilder nu på morgonkvisten.
 

Något så korkat.

Ni vet när man har ett hyffsat uppåt humör och allting flyter mer eller mindre på utan beskymmer så måste, bara måste, någon trycka något rakt i ansiktet på en.
Det slutade iallafall med en mindre konflikt och surt humör. Att någon som ska framstå som proffisionell och högre uppsatt än en själv ska säga något så korkad jäkla grej, utan att tänka sig lite för.

Jag har iallafall hunnit dö, vakna till liv och städat hela lägenheten på cirka sex timmar. Det är bra gjort. Nu ska jag tydligen laga mat också, housewife deluxe. 
Har egentligen inget vettigt och säga alls om den här dagen. Längatr tills i morgon då jag sätter mig i bilen hem till Linköping. Ska bli S-å S-k-ö-n-t-! koppla bort allting och bara få vara en själv i några dagar. Jag ska dricka vin långt in på vårkvällen och dansa med vänner långt in på morgonkvisten.
Så ska jag göra.
 
Ha en fin kväll allihopa, och även jag själv. Det kan jag behöva.