Så himla pigg idag.

alltså hej. 
Jag är sjuk och det är mest synd om mig. Jag är viktigast och den minsta personen på jorden just nu. Nej, så illa är det inte. men nästan.
Jag hade min första dag på nya jobbet igår, och jag har ju gått med feber och hosta hemma måndag och tisdag men tänkte att jag skulle piggna till tills onsdagen. Absolut, som den lilla kämpen som jag är, jag piggnade till och förträngde att jag var sjuk. antrsängde mig till tusen och massor ny information jag tog del utav.
När jag satte mig på tunnelbanan hem brast det. Jag blev yr, dundrande huvudvärk, rinnande svett och jag vill bara dö. Sätta mig i ett hörn och tjuta tills min mamma kom och plockade upp mig, haha. Jag var verkligen yunklig just då. 

När jag kom hem dog jag. fick i mig någtra liter vatten, ipren och sen slocknade jag en stund.
Det v'rsta var att jag blev tvungen att sjukanmäla mig idag och imorgon, det är bäst så. Jag kan inte gå in till 100% om jag mår såhär. Tack och lov så hade cheferna märkt att jag var sjuk under dagen, så dem förstod varflr jag stannade hemma.
Ska dit på lördag igen så kör riktig "bli frisk kur" här hemma med te kopp efter te kopp och plöjer igenom avsnitt ifrån Ghost Whisperer.

Driver runt i mina nya mjukisbyxor och... tja, inget mer. Slängde dock på mig en tröja när dem som skulle besikta lägenheten kom. SKönt att äntligen få lite grejer fixat. Var lite strul med saker när vi flyttade in. saker som inte var riktigt klart och så., men nu ska det återgärdas. Hoppas även på en kompensation då det absolut inte var städat när vi flyttade in, och halv klart lite här och där.

Nej nu ska jag dricka te och äta macka sen ta mig ut i solen en liten sväng med min buddie Rocky.
 
 
 
#1 - - Susanna Maria J:

Fin tattis :)