Första bilderna på våran lägenhet.

Hej allihopa!
Livet rullar på och jag börjar äntligen bli av min dunder förkylning jag åkte på förra veckan. Låg i feber och kände mig som sagt hur ynklig som helst, haha!
Men jag har börjat jobba och det funkar bra, har två dagar ledigt nu för jag har massor annat som måste fixas och så, sen kör jag nog på som vanligt. Gamla orangeriet är jag på, en lunchrestaurang i bergiska tärdgården på djurgården här i Stockholm.

Hur som helst så tänkte jag nu släppa in er i lägenheten en aning. Ingenting är ju som sagt klart ännu, men det börjar hända saker.
Härom dagen åkte Robin och jag runt och letade lastpallar, fick tag i fyra stycken. Ska dock ha tag i två till, helst tre - då jag vill byta ut en utav dem. Så vi började bygga våran soffa. Det ska bli en hörnsoffa i slutändan, men änsålänge så ser den ut såhär (se bild) och det blir ju sjukt snyggt! eller hur? Vi kör ju på en ganska blandad stil men som går bra ihop: industri, skandinaviskt och danskt. Mycket HAY, house doctor och så Robins nya favorit: Fer living. Robin har ju grym koll på design och så, och jag har ju mitt kreativa huvud med mig så vi får nog ihop en ganska bra kombo skulle jag tro.
Nu väntyar vi på vårat käksbord/matbord som har svetsade stål med och en gjuten betong skiva som bordsskiva - hur coolt!?
så matchar vi det med snygga stålstolar (tolix) sen!
Väljer att inte visa bilder på kök eller sovrum ännu då jag inte är helt nöjd ännu. Plus att våran nya säng kommer nu i veckan, längtar så jag dör!!

Men tänkte iallafall att ni kan få se lite ifrån lägenheten, så vi kör.
Undrar ni något så tveka inte att fråga i kommentarsfältet nedanför.