Första bilderna på våran lägenhet.

Hej allihopa!
Livet rullar på och jag börjar äntligen bli av min dunder förkylning jag åkte på förra veckan. Låg i feber och kände mig som sagt hur ynklig som helst, haha!
Men jag har börjat jobba och det funkar bra, har två dagar ledigt nu för jag har massor annat som måste fixas och så, sen kör jag nog på som vanligt. Gamla orangeriet är jag på, en lunchrestaurang i bergiska tärdgården på djurgården här i Stockholm.

Hur som helst så tänkte jag nu släppa in er i lägenheten en aning. Ingenting är ju som sagt klart ännu, men det börjar hända saker.
Härom dagen åkte Robin och jag runt och letade lastpallar, fick tag i fyra stycken. Ska dock ha tag i två till, helst tre - då jag vill byta ut en utav dem. Så vi började bygga våran soffa. Det ska bli en hörnsoffa i slutändan, men änsålänge så ser den ut såhär (se bild) och det blir ju sjukt snyggt! eller hur? Vi kör ju på en ganska blandad stil men som går bra ihop: industri, skandinaviskt och danskt. Mycket HAY, house doctor och så Robins nya favorit: Fer living. Robin har ju grym koll på design och så, och jag har ju mitt kreativa huvud med mig så vi får nog ihop en ganska bra kombo skulle jag tro.
Nu väntyar vi på vårat käksbord/matbord som har svetsade stål med och en gjuten betong skiva som bordsskiva - hur coolt!?
så matchar vi det med snygga stålstolar (tolix) sen!
Väljer att inte visa bilder på kök eller sovrum ännu då jag inte är helt nöjd ännu. Plus att våran nya säng kommer nu i veckan, längtar så jag dör!!

Men tänkte iallafall att ni kan få se lite ifrån lägenheten, så vi kör.
Undrar ni något så tveka inte att fråga i kommentarsfältet nedanför.
 
 

Min senaste tatuering.

Har ju helt glömt bort!
När jag var i grekland (Rhodos) så gjorde jag ju ännu en tatuering! Haha, jag har sagt att jag SKA någongång göra en när jag är utomlands, så det fick bli där.
Jag gjorde mitt personnummer i romerska siffror. Blev helt okej. Behöver fylla i den, men de tar jag längre fram. Men det är den andra tatueringen jag har på vänstra sidan av kroppen. Resten är ju på den högra kan man väll säga.
Jag är nöjd.

Vad tycker ni?
 

Så himla pigg idag.

alltså hej. 
Jag är sjuk och det är mest synd om mig. Jag är viktigast och den minsta personen på jorden just nu. Nej, så illa är det inte. men nästan.
Jag hade min första dag på nya jobbet igår, och jag har ju gått med feber och hosta hemma måndag och tisdag men tänkte att jag skulle piggna till tills onsdagen. Absolut, som den lilla kämpen som jag är, jag piggnade till och förträngde att jag var sjuk. antrsängde mig till tusen och massor ny information jag tog del utav.
När jag satte mig på tunnelbanan hem brast det. Jag blev yr, dundrande huvudvärk, rinnande svett och jag vill bara dö. Sätta mig i ett hörn och tjuta tills min mamma kom och plockade upp mig, haha. Jag var verkligen yunklig just då. 

När jag kom hem dog jag. fick i mig någtra liter vatten, ipren och sen slocknade jag en stund.
Det v'rsta var att jag blev tvungen att sjukanmäla mig idag och imorgon, det är bäst så. Jag kan inte gå in till 100% om jag mår såhär. Tack och lov så hade cheferna märkt att jag var sjuk under dagen, så dem förstod varflr jag stannade hemma.
Ska dit på lördag igen så kör riktig "bli frisk kur" här hemma med te kopp efter te kopp och plöjer igenom avsnitt ifrån Ghost Whisperer.

Driver runt i mina nya mjukisbyxor och... tja, inget mer. Slängde dock på mig en tröja när dem som skulle besikta lägenheten kom. SKönt att äntligen få lite grejer fixat. Var lite strul med saker när vi flyttade in. saker som inte var riktigt klart och så., men nu ska det återgärdas. Hoppas även på en kompensation då det absolut inte var städat när vi flyttade in, och halv klart lite här och där.

Nej nu ska jag dricka te och äta macka sen ta mig ut i solen en liten sväng med min buddie Rocky.