Det här med utflykt.

godmorgon världen!
Ledig fredag, sjukt skönt! Vaknade runt 08.00 tiden av att solen lös in i lägenheten, men låg mer eller mindre kvar i sängen till runt halv tio och bara njöt av att jag inte behövde stressa upp.
Robin är med ledig idag så vi ska ta och packa in oss i lilla mini coopern och brumma iväg mot västervik för att kolla inredningsbutiker och bara va. Hoppas vädret håller i sig ordentligt också.
Kul med lite utflykt, faktiskt. Hellre det en att baar ligga hemma och låta hela dagen gå.

Frammåt eftermiddagen/kvällen ska jag och robin, för första gången för mig på as länge, faktiskt ut oh springa (!!) tro det elelr ej, men vi har gått rydspåret nu några gånger och jag är så sjukt peppad på att komma igång med någon slags träning. Vill inte se ut såhär mer i kroppen nu, haha. Dock ser jag mer normal ut nu en vad för en månad sen då jag knapprade vissa piller som tydligen har effekten på ökad vikt. Vilket jag kan se nu när jag ser på bilder ifrån i vintras och nu. Har fått tillbaka mina käk och kindben, och det uppskattas! Typ det enda jag 'r nöjd över i mitt eget ansikte: benstrukturen. (dock inräknas inte min näbb in där)

Hoppas på en fin dag för alla. Dock lite mer för oss.
Drar med mig kameran och hoppas på att knäppa fina vår bilder.
Hej så länge.
 
Nyvaken Robin (han kommer ha ihjäl mig nu för att jag lägger upp det här..)
 
 
#1 - - Matilda:

Vackra bilder!!

Svar: Tack så mycket :)
Linus Hoflund