Det här med att det inte finns någon sol.

Bloggen har hamnat vid sidan om, igen. Mycket för att jag har haft fullt upp med annat och inte riktigt haft tiden till att dela med mig utav mitt glamorösa liv.
Men livet rullar på och det känns bra. Jobbar och står och i och vet ni mer? Jag har kommit igång med träning (kors in the fucking roof) och det känns underbart. Visst, fine, sprungit två gånger på en vecka, men vafan, bättre en inget. Jag känner själv att tiden är rätt nu för att ge gärnet. Robin och jag peppar varandra och har satt upp mål, vilket känns super. Hunnit springa en gång idag, och hoppas på kanske ännu en gång när Robin glidit in genom dörren.

Idag har jag spenderat dagen hemma i ljungsbro med morföräldrar, föräldrar, syster, Rocky och en och en annan kattfan. Mysigt, och väldigt behövligt. Är ledig i morgon också, så ska nog ta mig ut dit då med om vädret är fint. För då ska jag ha sol. Sol sol sol!
fan, häromdagen åkte vi runt i timmar h kollade på ödehus och liknande (jag älskar sådant) just för lite fotogarefi och sånt. Hamnade vid en sjö och jag skulle bestämt bada. Gick det? Åh nej, fruktansvärt kallt. Därför behöver vi sol, så man kan åka och bada

har inte så mycket mer att säga, slänger in lite bilder ifrån de senaste dagarna.
hej så länge.
 
#1 - - Veronica:

Får hoppas att solen kikar farm där nästa gång :)