Det här med en heldag med min bästa vän.

Sämst uppdatering. Hade iallafall världens bästa måndag igår. Rymde iväg med bästa vän i pojkväns bil över hela dagen för att sola och bada. Blev några fotografier avtryckta också. Amanda är grym bakom kameran. Grymt nöjd med de bilder hon plåta på mig. Sällan jag är nöjd när någon annan en jag själv fotograferar mig. Men alltid nöjd när hon trycker på avtryckaren.
Köpte ny kostym härom dagen med, ni ser den på alla bilder.
Lägger upp de bilder jag har klara ifrån fotograferingen.

Dagen avslutades på en kulle vid en å tillsammans med lite vin. Senare joinade även Robin oss och senare på det även Timmy.
Hur trevligt som helst, och måste göras oftare.
Nu är jag påväg till jobbet.
Hej svejs!





Det här med att det inte finns någon sol.

Bloggen har hamnat vid sidan om, igen. Mycket för att jag har haft fullt upp med annat och inte riktigt haft tiden till att dela med mig utav mitt glamorösa liv.
Men livet rullar på och det känns bra. Jobbar och står och i och vet ni mer? Jag har kommit igång med träning (kors in the fucking roof) och det känns underbart. Visst, fine, sprungit två gånger på en vecka, men vafan, bättre en inget. Jag känner själv att tiden är rätt nu för att ge gärnet. Robin och jag peppar varandra och har satt upp mål, vilket känns super. Hunnit springa en gång idag, och hoppas på kanske ännu en gång när Robin glidit in genom dörren.

Idag har jag spenderat dagen hemma i ljungsbro med morföräldrar, föräldrar, syster, Rocky och en och en annan kattfan. Mysigt, och väldigt behövligt. Är ledig i morgon också, så ska nog ta mig ut dit då med om vädret är fint. För då ska jag ha sol. Sol sol sol!
fan, häromdagen åkte vi runt i timmar h kollade på ödehus och liknande (jag älskar sådant) just för lite fotogarefi och sånt. Hamnade vid en sjö och jag skulle bestämt bada. Gick det? Åh nej, fruktansvärt kallt. Därför behöver vi sol, så man kan åka och bada

har inte så mycket mer att säga, slänger in lite bilder ifrån de senaste dagarna.
hej så länge.
 

Det här med utflykt.

godmorgon världen!
Ledig fredag, sjukt skönt! Vaknade runt 08.00 tiden av att solen lös in i lägenheten, men låg mer eller mindre kvar i sängen till runt halv tio och bara njöt av att jag inte behövde stressa upp.
Robin är med ledig idag så vi ska ta och packa in oss i lilla mini coopern och brumma iväg mot västervik för att kolla inredningsbutiker och bara va. Hoppas vädret håller i sig ordentligt också.
Kul med lite utflykt, faktiskt. Hellre det en att baar ligga hemma och låta hela dagen gå.

Frammåt eftermiddagen/kvällen ska jag och robin, för första gången för mig på as länge, faktiskt ut oh springa (!!) tro det elelr ej, men vi har gått rydspåret nu några gånger och jag är så sjukt peppad på att komma igång med någon slags träning. Vill inte se ut såhär mer i kroppen nu, haha. Dock ser jag mer normal ut nu en vad för en månad sen då jag knapprade vissa piller som tydligen har effekten på ökad vikt. Vilket jag kan se nu när jag ser på bilder ifrån i vintras och nu. Har fått tillbaka mina käk och kindben, och det uppskattas! Typ det enda jag 'r nöjd över i mitt eget ansikte: benstrukturen. (dock inräknas inte min näbb in där)

Hoppas på en fin dag för alla. Dock lite mer för oss.
Drar med mig kameran och hoppas på att knäppa fina vår bilder.
Hej så länge.
 
Nyvaken Robin (han kommer ha ihjäl mig nu för att jag lägger upp det här..)