tre timmars sömn och en jävla massa bärs.

Kickade igång kvällen med en storstark runt 18.00 tiden för att fira att Robin fått nytt jobb och för att ha en liten avskedsfest för honom tillsammans med hans kollegor. 
Satt i vårsolen till en början till den gick i moln och då satte det hur fint som helst med pizza ifron Pappa Grappa i norrköping, som för övrigt var bland den godaste pizza jag ätit.
Fortsatte sedan hem till Lovisa där vi egentligen blev som mest glada i hatten. Drg vidare till någon udda krog där vi hoppats på att det var karaoke, men icke. Där small det till i skallen på mig och jag blev kalas full. Hem Hem Hem. Det var det enda jag tänkte. Åkte hem och insåg när jag lagt mig i sängen att klockan är 03.00 och jag ska upp och jobba 06.00. Fruktansvärt klumpigt gjort utav mig. dumma Linus.
Jag dog, men vaknade när jag skulle, gick och jobbade och nu ligger jag här i sängen igen. Ska ärligt försöka hålla mig vaken så länge jag kan. Fatta nattens sömn då. Himmelsk.

Mot eftermiddagen blir det en tur ut till mina föräldrar för att kolla på lite ny indredning osv. Sedan vidare till Robins föräldrar för det trogna söndagsmiddagen med film som efterrätt.
Fin söndag.