tre timmars sömn och en jävla massa bärs.

Kickade igång kvällen med en storstark runt 18.00 tiden för att fira att Robin fått nytt jobb och för att ha en liten avskedsfest för honom tillsammans med hans kollegor. 
Satt i vårsolen till en början till den gick i moln och då satte det hur fint som helst med pizza ifron Pappa Grappa i norrköping, som för övrigt var bland den godaste pizza jag ätit.
Fortsatte sedan hem till Lovisa där vi egentligen blev som mest glada i hatten. Drg vidare till någon udda krog där vi hoppats på att det var karaoke, men icke. Där small det till i skallen på mig och jag blev kalas full. Hem Hem Hem. Det var det enda jag tänkte. Åkte hem och insåg när jag lagt mig i sängen att klockan är 03.00 och jag ska upp och jobba 06.00. Fruktansvärt klumpigt gjort utav mig. dumma Linus.
Jag dog, men vaknade när jag skulle, gick och jobbade och nu ligger jag här i sängen igen. Ska ärligt försöka hålla mig vaken så länge jag kan. Fatta nattens sömn då. Himmelsk.

Mot eftermiddagen blir det en tur ut till mina föräldrar för att kolla på lite ny indredning osv. Sedan vidare till Robins föräldrar för det trogna söndagsmiddagen med film som efterrätt.
Fin söndag.

en halvdöd man

 
Alltså, jag la datorn och bloggen på hyllan igår. Hade druckit alldeles för mycket red bull, cola och käkat för dåligt för att känna mig helt okej. Kommer hem och det lagas tacos, efter maten dog vi i soffan som två sälar till reprisen av Berg och Meltzer i America.
Jobbade ifrån 06.00 - 19.15 igår så ja, jag var helt slut när jag kom hem.
Klockan ringde vid 06.00 idag, traskade till jobbet runt sju och kom nu hem och min första syn är en halvdöd man som är precis nyvaken. Jag duschade av mig lite snabbt och bäddade ner mig jag också. Jag stannar här en liten stund, sen en runda på stan och senare avskedsfest för Robin som byter jobb från och med måndag.
Blir en fin fredag.

Tidsfördriv med kläder

 
Jag kom ifrån jobbet något tidigare så jag hann springa hem och dressa om lite snabbt. Egentligen bara för tidsfördriv, men jag tycker inte att min slitna oversize skjorta passar in på nästa jobbpass jag ska på.
Därför kör jag en mer smart cascual look. Jeans, jeans jacka och kavaj. Snyggt!

Min stil har faktiskt förändrats en hel del sedan jag fick upp ögonen för det mer "dressade modet". Så klart att jag springer runt i mina baggyjeans då och då, men det är kul att klä på sig på morgonen och känna sig riktigt snygg i kavaj och skjorta. För det gör man.
Jag gillar iallafall det. Känner att det här inlägget är otroligt ointressant och jag måste skynda mig till tåget.
Blir mer intressant frammåt kvällen.
Skriver då.