Allra sista dagen

Mot Norrköping och den sist dagen på Brothers! Lite sorligt ändå, har lärt mig extremt mycket under den här tiden. Klädmässigt har det iallafall förändrat mig, eller vd säger ni? 
Jag har nu förkärlek för kostymbyxor och skjortor. Men självklart åker mina oversize kläder på då och så, som sagt så finna det inget mer behagligare att ha på sig än ett par riktiga bagge jeans.

Nu ser jag SÅ fram emot nya utmaningar och mina nya jobb.
Ikväll firar jag Robin tillsammans med massor folk, firar även att det inte finns något som längre binder mig till Linköping. Eller självklart vänner och familj, självklart. Men ingenting som jobb. Pendlingen är ingenting för mig. Jag vill ju känna att jag har flyttat och inte behöva åka "hem" varje dag för att jobba. Jag vill ju ha mitt liv i Stockholm nu.

Skriver mera sen :)


Fullspäckat.

Lagom mör och lagom sliten. Precis anlänt till Linköping. Jag började till och med gå mot gamla lägenheten innan jag kom på att jag inte bor här längre. Haha, så lost för tillfället. 
Men det är skönt att vara här, ska hem till mina föräldrar nu. Gosa med kissekatterna och med Rocky. Ska be min mamma laga god mat också. 
Kvällen lutar åt att jag åker till vikingstad hem till Robins föräldrar och tillbringar natten där. Skönt, väldigt nära till tåget i morgon också när jag ska iväg och jobba min sista dag.

Ser fram mot den här helgen. Söndagen är helt ledig och lördagen består av jobb och fest för Robin på kvällen med fin fint folk.
Nej, nu ljög jag. Söndagen är inte alls helt ledig. Vi ska på Harry Potter: the exhibition i Norrköping. Hur coolt är inte de? Att få se allt ur filmerna? As coolt! Sen hem till Stockholm igen och jag har några dagar ledigt innan jag börjar mitt nya jobb på onsdag!

Nej nu ska jag sova på bussen hem till mamma och pappa. Bjuder på en lagom sliten selfie.
Hej så länge.


Kärleks-morgon

Betongkeps! Nej då, skämtåsido. Inte farligt alls faktist. Råkade försova mig lite bara. Vaknade 06.48 och min pendel till Centralstationen gick 07.24. Men jag hann packa, göra mig iordning och ta en tidigare pendel. 
Men fy fan, haha! Packade min as feta Louis Vuitton väska, som förövrigt blev så tung att jag flämtade när jag satte mig ner, som jag tappat bort axelbandet till, så fick bära den i handtagen.
Men självklart, SJÄLVKLART, så ska dem gå sönder pga tyngden. Min morgon var ren kärlek.

Men nu sitter jag på kära sj tåget mitt Norrköping och min näst sista dag på jobbet. 
Ikväll åker jag hem Linköping. Ska henmtill mina föräldrar först och främst, sen mot Robins föräldrar där vi ska spendera helgen. Hur skönt?
Nej, nu ska jag sluta mina blå och sova resten av resan.