Världen vore lite bättre i svartvitt.

Kom till Ljungsbro för en liten stund sen efter lite uträttade ärenden. Har temat "överinna rädslor" i två veckors tid. Har gjort lite idag och ska väll fortsätta i dem spåren, kan vara nyttigt. Varför? Jo, det säger väll sig självt. Har lite att ta i tu med så tänkte lösa det på bästa sätt.

Ligger i en solstol och dunkar musik hemma hos mina morföräldrar. Rocky busar runt i gräset med en tyg råtta som han försöker bryta nacken på hela tiden, haha, lycka till killen.
Min syster och hennes vän kom också förbi nu en stund, mysigt. Skönt med en till ledig dag den här vekan så jag kan passa på att ligga i solen och bara njuta. Ska väll ta tag i allt det där halv träliga ikväll som att städa och diska, blä, men det måste göras.

Men först, låt mig ligga i solen, haha. Får skriva mera sen.

Sorry för så himla mycket svartvita bilder hela tiden, men är så fruktansvärt oattraktiv i färg. inte för jag tycker jag ser överdrivet mycket bättre ut i svartvitt, men de flesta "skavanker" döljs i gråskalan. Världen vore bättre som svartvit. Mycket bättre.
 
 

Tappat det helt.

 Alltså, jag vaknar på strålande humör. Känner att det ska bli en bra dag och sedan försvann det helt. Motivationen bara dog, ifrån ingenstans? Så jävla träligt. 
Dock hade jag en händelserik natt. Robin är bäst på att prta i sömnen och så. Han låg och fnittrade för sig själv och jag puttade till han ett X antal gånger och när jag väl somnat så vaknar jag av ett fruktansvärt jävla as garv. Då menar jag vekligen AS garv. Ett sådant där som nästintill pyser bara för man inte får fram skrattet och sedan världens högsta "Hahahaha!!!"
"Vad fan håller du på med Robin? Du har hållit på i över en timma nu!!"
Han fortsätter skratta "Men jag drömmer ju om något as roligt!!!" (säger han i sömnen)
"Jaha, vadå?"
"Hahahaha,. det vet jag inte!!" 
Alltså, vilken idiot, haha! Då började jag skratta för mig själv i stället, haha. Så sjuk.

Nu ska jag packa ihop min väska och ta Rocky i kopplet, för han ska med mig till jobbet idag, hur mysigt som helst.
Hörs senare, puss.
Haha kolla in klot ögonen till vänster, ser fan hög ut.

Solig tisdag

Tisdag och jag är ledig (!!) kom till ljungsbro runt halv tio tio och ligger nu i en solstol och bara jäser. Hur skönt som helst. Har sett fram emot det här enda sen i helgen då solen tittade fram, så det är ett under att det inte regnar, det gör det jämt annars när jag vill något, haha!

Precis tryckt i mig en god frukost tillsammans med mina morföräldrar och Rocky springer runt på gräs mattan och leker med en låstas råtta, haha!
Fin dag!

Ber om ursäkt för överviktig bild, haha